Wat doen wij

Wat doen wij

3D Visualisaties

Een 3d visualisatie is het perfecte instrument om uw product, project of concept waarheidsgetrouw in beeld te brengen. Onze 3d visualisaties zijn bruikbaar voor onder meer vastgoedcommunicatie in de breedste zin van het woord, waaronder campagnes, brochures, websites, prints, verkooppanelen en bouwborden, maar ook voor productvisualisaties.

 

3D Productvisualisatie

Een nieuw product lanceren of een reeds bestaand product optimaliseren? Wij kunnen u hierbij helpen! Wij tekenen uw schets of uw idee in 2d uit tot in detail. Vervolgens zetten wij dit om in een 3d CAD-tekening. Hieruit leiden wij het 3d model af om in een fotorealistische visualisatie om te zetten. Indien u dit wenst, kan er zelfs een 3d model geprint worden zodat u uw creatie ook in werkelijkheid kan bekijken.

CAD-Tekeningen

Archi-Viz 3d Design Studio kan u eveneens ondersteuning bieden bij het tekenen van bouwplannen en interieurplannen. Heeft u een schets of een handgetekend plan, dan zetten wij dit voor u om in een digitaal plan in het formaat dat u wenst.

Heeft u als architecten- of tekenbureau extra ondersteuning nodig, ook dan kan u bij Archi-Viz terecht. Wij ondersteunen u zowel in het tekenwerk als in uw visualisaties.

Bent u particulier en wenst u een verbouwing uit te voeren, uw woning uit te breiden of een tuinhuis te plaatsen, dan bieden wij u de hulp die u zoekt. Tot het (ver)bouwen toe.

Wat doen wij nog meer

Immobilien - Projectontwikkelaars

 

Voor immobiliën en projectontwikkelaars bieden we enkele vaste modules aan waardoor u tijd en geld bespaart bij het verkopen van een woning of bouwgrond of voor de promotie van uw nieuwbouwproject.

Drone luchtfotografie

 

Vanaf heden kan u bij Archi-Viz 3d Design Studio terecht voor hoge resolutie luchtfotografie en arial video. Wij beschikken over twee drones, één voor fotografie en één voor video. Zo kan u uw projecten nog beter in beeld brengen.

 

Houdt u van een verzorgde presentatie, bent u op zoek naar een manier om uw vastgoedproject sneller te verkopen?

Archi-Viz 3d Design Studio stuurt voor u zijn drones de lucht in. Zo kunnen wij u unieke beelden of een videoreportage aanleveren die niets aan de verbeelding overlaat. U kan zelf bepalen vanuit welk standpunt of welk beeld u het meest geschikt vindt, onze "piloot" doet de rest.

 

Restyle your interior

 

Bent u toe aan een nieuw interieur, gaat u verbouwen, u heeft net een zwembad laten plaatsen maar u vergat het bijhorende poolhouse, geen probleem. Archi-Viz 3d Design Studio helpt u van de start tot de oplevering van uw project. Wij verzorgen de opmetingen, technische tekeningen, visualisaties, enz. volledig in eigen huis.

Daar wij alle tekenwerk en visualisaties zelf uitwerken is het mogelijk uw project volledig uit te werken naar uw zin. Het perfecte behang, de passende verlichting, het juiste meubilair, enz., wij plaatsen het allemaal in een fotorealistisch beeld zodat u nog voor de werken starten uw project tot in de puntjes kan aanpassen.

 

Door onze jarenlange samenwerking met de meeste Europese fabrikanten van meubilair, verlichting, behang, decoratie, enz., hebben wij toegang tot 90% van de bestaande collecties zodat wij een waarheidsgetrouw beeld kunnen opmaken door het gebruik van de door u gekozen producten. Hierdoor kunnen we u zelfs een lichtstudie aanbieden van de door u gekozen verlichting.