Augmented Reality

Augmented Reality

Augmented Reality: virtual reality in werkelijkheid

Bij Augmented Reality wordt Virtual Reality gemengd met de werkelijkheid. Een 3d beeld wordt in de werkelijkheid geplaatst zodat u onmiddellijk ziet hoe uw ontwerp er op de bouwplaats uitziet.


U kan dus met uw klant ter plaatse bespreken wat er nog aangepast dient te worden of verschillende versies van uw ontwerp laten zien.


Immobiliën

Voor de immosector heeft dit enorme voordelen. U heeft een bouwgrond te koop staan en heeft enkele 3d modellen van verschillende bouwstijlen in uw bestand. Zo kan u een potentiële koper met een bepaalde voorkeur direct een beeld geven van hoe een dergelijk stijl op de bouwgrond past.


Architecten


Als architect krijgt u een goed inzicht van hoe uw ontwerp op de bouwplaats tot zijn recht komt. Eveneens besprekingen met de bouwheer worden hierdoor gemakkellijker en bepaalde twistpunten kan u onmiddellijk zien en aanpassen.


Bouwpromotors


Bouwpromotors laten natuurlijk graag al beelden zien vooralleer er gebouwd wordt, wel Augmented Reality is hiervoor het geschikte instrument. Keuzes in gevelmaterialen, dakbekledingen, enz. kunnen simpelweg bekeken worden aan de hand van enkele 3d modellen. Zo maakt u voortaan steeds de juiste keuze.


Wat heeft u hiervoor nodig?


Een smartphone of tablet (Android of OS X) en een gratis Augmented-app. Wij maken de beelden in het juiste formaat op, sturen ze u toe en u plaatst ze in de app.

Wij zullen u hierin natuurlijk ondersteunen zodat u vanaf uw eerste project perfect kan werken met deze tool.

Archi-Viz

3d design studio

Contact Info

0032 (0) 495 689 555

Schootstraat 14

      3550 Heusden-Zolder

      België

Quick Links