Virtual Reality

Virtual Reality

Virtual Reality: geen gewone werkelijkheid

De letterlijke vertaling van Virtual Reality is 'schijnwerkelijkheid'. Het is dus iets wat echt lijkt, maar het niet is.


Doch, hetgeen u van ons te zien krijgt in "virtual reality" kan werkelijkheid worden. Onze ontwerpen worden opgemaakt met de door u gekozen materialen, meubilair, verlichting, vloerbekleding, enz.


Immobiliën

Voor de immosector heeft dit enorme voordelen. Zo kan u van een oudere woning die moeilijk verkocht geraakt een virtueel 3d interieur laten opmaken dat u dan bij een bezoek op uw tablet kan tonen aan potentiële kopers. Zo krijgen zij onmiddellijk te zien wat er mogelijk is met de woning. U draait uw tablet in alle mogelijke richtingen want onze VR-beelden zijn 360° te bekijken.


Architecten


Als architect is het cruciaal dat je je klanten een duidelijk beeld kunt geven van je ontwerp. Vroeger gebeurde dat aan de hand van 2D-tekeningen, maar sinds geruime tijd zijn 3D-renders goed ingeburgerd. Virtual reality gaat vandaag nog een stap verder: de kandidaat-huiseigenaars lopen virtueel rond in hun toekomstige woning, kunnen rondkijken en krijgen zo een goed idee van de indeling van de ruimte, de volumes, de materialen, … Aanpassingen uitvoeren alvorens de werken te starten is door middel van virtual reality een koud kunstje, een uw klanten zullen zich hierdoor nog meer betrokken voelen bij het ontwerpproces.


Bouwpromotors


Als bouwpromotor is het natuurlijk van groot belang dat je je potentiële kopers in de watten legt. Zij zien graag hoe hun nieuwe stek er in werkelijk gaat uitzien. Middels virtual reality / augmented reality laat u via uw tablet of smartphone zowel het interieur als exterieur langs alle zijden zien. Simpele bewegingen met de vingers zullen uw klanten in een virtuele wereld brengen.


Wat heeft u hiervoor nodig?


Een smartphone of tablet (Android of OS X) en een gratis VR-app. Wij maken de beelden in het juiste formaat op, sturen ze u toe en u plaatst ze in de app.

Wij zullen u hierin natuurlijk ondersteunen zodat u vanaf uw eerste project perfect kan werken met deze tool.

Archi-Viz

3d design studio

Contact Info

0032 (0) 495 689 555

Schootstraat 14

      3550 Heusden-Zolder

      België

Quick Links