CAD-ontwerpen

BIM modeling

Stap samen met Archi-Viz Tekenstudio in het BIM verhaal.


Een ongelooflijke bron van informatie wacht op u. Grote tijdsbesparing voor de architect / bouwheer en continue de juiste informatie bij de hand.

Opmaak

BIM model nieuwbouw appartementBIM modeling


Deze klant vroeg Archi-Viz Tekenstudio om vanuit de aangeleverde 2d plannen een volledig BIM model op te maken volgens het VMSW bestek. Uiteraard gaan we deze uitdaging aan. Het betreft een nieuwbouw appartementsgebouw met handelsruimte op het gelijkvloers en twee niveau's, parkeergarages en berging onder niveua 0. Dertien bovengrondse niveau's en twee ondergrondse niveau's.

Opmaak

parkontwerp

vakantieparkTuinaanleg vakantiepark Duitsland


Een klant vroeg ons het tuinontwerp uit te tekenen voor een vakantiepark in de Eifel. Het volledige park wordt vernieuwd, de vakantiehuizen krijgen een grondige renovatie en worden uitgebreid, de omliggende tuinen en parken worden volledig heraangelegd met onderhoudsvriendelijke beplanting. De bestaande, oude bomen blijven grotendeels behouden.

Regularisatie en uitbreiding woning 
Regularisatie woning


Voor deze klant moest de bestaande toestand geregulariseerd worden en een uitbreiding van de woning en een tuinkamer opgemaakt worden. De klant architect vroeg dit in 2d te tekenen.


Het volledige pand werd door Archi-Viz Tekenstudio opgemeten en digitaal opgemaakt om de aanvraag via het omgevingsloket in te dienen.

Regularisatie en nieuwbouw garage
Regularisatie en nieuwbouw garage


Voor dit project diende er een regularisatie opgemaakt te worden van de bestaande toestand die niet strookte met de vergunde toestand. Gelijktijdig werd de aanvraag voor een nieuw te bouwen garage aangevraagd.

Digitaliseren oude plannen voor renovatie
Digitaliseren oude plannen

Dit pand is toe aan een grondige renovatie. Daar er enkel oude papieren plannen voor handen zijn vroeg de architect de papieren plannen te digitaliseren. Zo kan hij op basis van de digitale plannen de renovatie verder uitwerken.