Diensten

Onze diensten

HOE KUNNEN WE U HELPEN?


ArchiViz kan u op verschillende vlakken ondersteunen zodat u zich kan focussen op uw corebusiness.

3D visualisatie


Een 3d visualisatie is het perfecte instrument om uw   product, project of concept waarheidsgetrouw in beeld te brengen. Onze 3d visualisaties zijn bruikbaar voor onder meer vastgoedcommunicatie in de breedste zin van het woord, waaronder campagnes, brochures, websites, prints, verkooppanelen en bouwborden, maar ook voor productvisualisaties.

CAD-tekenwerk


Archi-Viz 3d Design Studio  kan u eveneens ondersteuning bieden bij het tekenen van bouwplannen en interieurplannen. Heeft u een schets of een handgetekend  plan, dan zetten wij dit voor u om in een digitaal plan in het formaat dat u wenst.

Heeft u als architecten- of tekenbureau extra ondersteuning nodig, ook dan kan u bij Archi-Viz terecht. Wij ondersteunen u zowel in het tekenwerk als in uw visualisaties.

Opmetingen


Wij voeren opmetingen uit voor zowel immobiliën als bouwbedrijven en architecten. Heeft u als makelaar een woning te koop zonder plan, wij meten alles op met professioneel Leica apparatuur. Voor bouwbedrijven en architecten meten wij het land op met een Leica Builder en krijgen zo meteen een 3d Cad model dat u kan importeren in uw tekenprogramma en zo verder kan uitwerken.

3D printing


Ondanks dat "Virtual reality" stillaan een standaard wordt geloven wij er nog steeds in dat een 3d geprinte maquette een meerwaarde geeft aan kleine en grote projecten.

Een 3d maquette kan volledig aangekleed worden met beplanting, voertuigen, mensen, enz. U kan hier zo ver in gaan als u zelf wenst.

Fotografie / Dronefotografie


Vanaf heden kan u bij Archi-Viz 3d Design Studio terecht voor hoge resolutie luchtfotografie en arial video. Wij beschikken over twee drones, één voor fotografie en één voor video. Zo kan u uw projecten nog beter in beeld brengen.

Virtual / Augmented Reality


Met behulp van Virtual en Augmented Reality maakt u het uw klant wel heel gemakkellijk om uw ontwerpen te begrijpen. Met Virtual Reality maakt u een 3d ontwerp dat u 360° kan roteren. Met Augmented Reality laat u uw klant "verdwalen" in zijn eigen nieuwe woning, zonder dat deze al gebouwd is.